Autobedrijf Van Schie

Rijndijk 296
2394 CG , Hazerswoude-Rijndijk
Tel: (071) 341 90 90

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 7,9 is gebaseerd op 8 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 25% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Autobedrijf Van Schie. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Autobedrijf Van Schie

7,9
over 8 review(s)

Eerste indruk

8,4

7 pos / 1 neg

Service

7,6

6 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

7,6

6 pos / 2 neg
2,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer slechte ervaring, wil iedereen waarschuwen om bij dit bedrijf absoluut GEEN auto te kopen.
10 oktober 2013 om 23:41 Meldt als ongepast

In mei 2013 hebben wij een Volvo V50 aangeschaft bij autobedrijf van Schie, wij hebben nog extra 400,- euro betaald voor een afleverbeurt(APK, klein onderhoud, poetsen, en krasjes verwijderen,) behalve de APK is er niets aan de auto gedaan.Ik heb hierover geklaagd en er werd schouderophalend gereageerd. Een maand later Dynamo stuk, we hebben contact gezocht met van Schie kon gerepareerd worden op eigen kosten.We hebben laten repareren bij de Volvo zelf kosten 550,- euro. Nog een maand later turbo en motor stuk de auto is economisch total loss. Wederom contact gezocht met het autobedrijf van Schie en weer was het antwoord pech gehad, het kan gemaakt worden op eigen kosten. Wij hebben een tweede hands auto gekocht bij een BOVAG garage waarin je mag verwachten dat je een dat je een degelijke auto koopt en dat je service krijgt die je mag verwachten. Van Schie is niets anders dan een grote BEUNHAAS en vindt het onvoorstelbaar dat dit bedrijf predikaat Bovag dealer krijgt. Wij hebben een auto gekocht die binnen twee maanden naar de schroot hoop kon en Van Schie heeft op geen enkele wijze zich hiervoor verantwoordelijk geacht er werd niet een gereageerd op e-mails en brieven.
Wij zitten met een schade van 8500,- euro en dat binnen 2 maanden tijd.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus koop bij dit autobedrijf geen auto!!!!

Auto's verkopen die langer meegaan als twee maanden en klachten oplossen.
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Wij hebben met een prettig en vertrouwd gevoel een auto gekocht.
15 juni 2013 om 02:33 Meldt als ongepast

Wij hebben met een prettig en vertrouwd gevoel een auto gekocht.

Wij hebben met een prettig en vertrouwd gevoel een auto gekocht.
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Vriendelijk en zeer correct autobedrijf
14 november 2012 om 03:16 Meldt als ongepast

zeer goede ervaring met het autobedrijf gehad


10

Review behulpzaam?
JA NEE

aankoop volkswagen polo
04 oktober 2012 om 18:57 Meldt als ongepast

ik heb deze zomer een volkswagen polo gekocht bij autobedrijf van schie en ik moet zeggen dat ik hier een hele positieve ervaring heb gekregen. niet alleen was het tijdens de aankoop aangenaam maar ook met de aftersales was het dik in orde, mijn complimenten autobedrijf van schie.
groet katja


10

Review behulpzaam?
JA NEE

koper ford fiesta
03 oktober 2012 om 00:07 Meldt als ongepast

ik heb zeer aangename ervaringen met autobedrijf van schie in hazerswoude.
ik kocht de auto voor een hele scherpe prijs en was daarom ook wel een beetje argwanend maar ondanks dat ik de auto kocht zonder garantie en er ontstond een probleem binnen 1 week na aankoop, mocht ik terug komen en er zou gekeken worden naar dit probleem. vervolgens werd ik gebeld het probleem was verholpen en dit was service van het autobedrijf. echt klasse!

service en prijs
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 1

Reactie ford Fiesta
15 november 2011 om 17:08 Meldt als ongepast

Wij willen bij deze reageren betreft een revieuw over de ford fiesta

Wij hebben na een uitvoerige proefrit deze Ford Fiesta verkocht, De ford fiesta is verkocht zonder garantie, wij leveren volgens BOVAG bepaling nergens staan er lokkertjes over wel garantie, en het niet krijgen. Dit is pure onzin.
Na enkele weken is ons telefonisch gemeld dat de auto wat gebreken vertoonde. wij hebben aangeboden de auto in onze werkplaats na te laten kijken en tegen een gereduceerd tarief de auto te laten repareren. Hier is door de klant geen gehoor aan gegeven en heeft re reparatie elders laten uitvoeren.
Tevens zit in de reparatie van € 1.600,-- het vervangen van de distributie riem dit zou de klant zelf regelen, dit was al bekend bij de aanschaf van de auto.

Wij vinden deze revieuw dan ook zeer onterecht, we begrijpen dat deze reparatie tegen gevallen is, maar niet aan auto bedrijf van Schie te wijten is

  Commentaar (1)


door Remco - 20 december 2011 om 8:51 Meldt als ongepast
Wederom een typische reactie. Wel ingaan op bepaalde zaken waar inderdaad afspraken over waren, een distributieriem, klopt, maar die kost geen 1600 euro! Maar op zaken ingaan als een slechte afleverbeurt (300 eu betaald), BOVAG garantie op de auto geven (klant mag zelf uitzoeken wat dat inhoud, voor een auto van 3000 euro dus niets! Mooie garantie) en zelfs de inspectie van een collega BOVAG bedrijf in twijfel trekt.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Wel goede ervaring met service
05 november 2011 om 11:47 Meldt als ongepast

Ik heb dit voorjaar een Golf Cabrio gekocht voor de 'meeneem prijs'. Dit houdt in een lagere prijs maar dan geen garantie... je koopt de garantie in principe af. Na ruim een maand rijden ontstond er een mankement aan de auto van rond de 500 euro. Ik ben teruggegaan en alles is naar tevredenheid gerepareerd en de rekening hebben we gedeeld. Kijk, dat noem ik wel goede service!

Het blijft altijd een keuze of je voor de garantie wilt betalen maar bij een auto van 11 jaar (zoals in bovenstaand review) neem je dus wel een risico en als het dan niet goed uitvalt is dat balen maar.... je hebt er dan wel zelf voor gekozen!

Dit is mijn 3e auto die ik bij Autobedrijf van Schie heb gekocht en over een paar jaar koop ik de volgende ook weer daar. Ik vind het gewoon een fijn bedrijf zonder poespas en bla bla... het is zoals het is, duidelijke taal!

Goede info en service. Ruime keuzen qua auto's en in iedere prijsklasse geen ervaring hiermee
3,7

Review behulpzaam?
JA NEE

After-service, nee dank U
01 september 2011 om 08:23 Meldt als ongepast

Een Ford Fiesta uit 2000 gekocht bij dit bedrijf, voor 3000 euro. Aankoop was OK, wel lastig om een proefrit te krijgen, maar het was wel weer mogelijk om de auto nog 3 weken te laten staan, totdat ik 'm nodig had. Drie weken mee gereden en toen begon de elende, het bleek achteraf dat de kleppen van de motor niet in orde waren, verder was de afleverbeurt zeer sumier gedaan (vloeistoffen, uitlijning etc.), bij de advertentie leek het te gaan om Bovag garantie, maar dat was slechts een lokkertje . Ondanks deskundig advies van een Bovag bedrijf bleef het bedrijf doof om enige compensatie of oplossing aan te bieden. Uiteindelijk 1600 euro moeten betalen om de auto weer goed werkend te krijgen.

Mocht je een goede auto kopen bij van Schie, geen probleem... maar als er problemen zijn na aankoop, dan zou het wel eens lastig kunnen worden.

Service!
Locatie van Autobedrijf Van Schie op de kaart

Rijndijk 296
2394CG, Hazerswoude-Rijndijk

Categorie Auto & Vervoer Branch Occasions