Logo van Beterlopenwinkel, Leiderdorp

Beterlopenwinkel

Splinterlaan 158
2352 SM , Leiderdorp
Tel: (071) 542 27 65

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,6 is gebaseerd op 490 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012 Best of 2011
ProVoet
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Beterlopenwinkel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Beterlopenwinkel

8,6
over 490 review(s)

Eerste indruk

8,3

484 pos / 6 neg

Service

9,0

488 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,5

487 pos / 3 neg
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

vrienelijke en dskundige verkoopsters
14 december 2013 om 19:11 Meldt als ongepast

Het is niet overdreven om te zeggen dat er weinig winkels zijn waar je op een rustige en deskundige manier geholpen wordt, waar Beter lopen er een van is.

Pluspunten: deskundig en vriendelijk personeel die de tijd voorje heben
Verbeterpunten: ik zou het niet weten


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Heel goede winkel als je moeilijke voeten hebt
14 december 2013 om 18:31 Meldt als ongepast

Uitstekende hulp bij het zoeken naar geschikte schoenen


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

leuke schoenen, goed personeel en goede service
14 december 2013 om 18:23 Meldt als ongepast

een winkel waar je leuke schoenen kan kopen en goed personeel en service heeft


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Veel keus in moderne en sportief en steunzoolschoenen.
14 december 2013 om 18:17 Meldt als ongepast

Je kan heel goed slagen in allerlei type schoenenen in een zaak met uitstekende service!

Pluspunten: Ik slaag er zelf ook goed.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede service, uitstekend advies, prettig om ...
14 december 2013 om 17:57 Meldt als ongepast

Goede service, uitstekend advies, prettig om daar schoenen te kopen


7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Sinds ik de Beter lopen winkel ontdekt heb, koop ik nergens anders meer schoenen
14 december 2013 om 17:57 Meldt als ongepast

Heb je pijn aan je voeten, ga naar de Beter lopen winkel en al je zorgen zijn voorbij. Natuurlijk, het zijn niet de meest modieuze schoenen, maar het comfort en geen pijn hebben bij het lopen verzoenen je met de degelijkheid van de schoen.

Pluspunten: Service en het meedenken bij de mogelijkheden


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Deskundig, vriendelijk en geduldig.
05 december 2013 om 09:46 Meldt als ongepast

4 dec. 2013: Een paar laarsjes en schoenen gekocht. Door Lia (ondanks, dat ze bijna geen stem had) fantastisch geholpen.

Pluspunten: In alle rust word je onder het genot van een kopje koffie/thee deskundig advies gegeven.
Verbeterpunten: Geen


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

vriendelijk. luisterend en deskundig geholpen/geadviseerd door uw werknemer Kitty
04 december 2013 om 16:36 Meldt als ongepast

Bij voet/schoen problemen de juiste plek om schoenen te kopen

Pluspunten: zie mening en revieuw


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Prettige winkel met vakbekwaam personeel.
02 december 2013 om 14:11 Meldt als ongepast

Prettige winkel met vakbekwaam personeel.


7,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Bij moeizame zoektocht heel sympathiek geholpen
25 november 2013 om 16:10 Meldt als ongepast

Voor de meeste mensen zal er meer dan voldoende keuze zijn. Ik heb echter een hele brede voet (breedtemaat M) en om dan nog iets passends te vinden wat ook nog charmant is valt niet mee. Afgelopen woensdag werd ik in deze zoektocht heel goed en met begrip bijgestaan en dat vond ik erg prettig.