Logo van Beterlopenwinkel, Leiderdorp

Beterlopenwinkel

Splinterlaan 158
2352 SM , Leiderdorp
Tel: (071) 542 27 65

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,6 is gebaseerd op 521 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012 Best of 2011
ProVoet
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Beterlopenwinkel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Beterlopenwinkel

8,6
over 521 review(s)

Eerste indruk

8,2

514 pos / 7 neg

Service

9,0

519 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,5

518 pos / 3 neg
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Beter Lopen Winkel: daar neemt men de tijd voor jou en geeft men deskundig advies
03 maart 2014 om 21:59 Meldt als ongepast

In mijn werk moet ik veel lopen. Al jaren koop ik mijn schoenen bij de Beter Lopen Winkel. Ze gaan lang mee, ontlasten mijn voeten. En mijn neemt alle tijd en geeft deskundig advies.


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede opgeleid personeel pluim
26 februari 2014 om 16:41 Meldt als ongepast

Ga op het advies af van diegene die je helpt met de schoenen zij weten waar ze het over hebben
Je voeten woorden opgemeten en je krijgt de juiste maat.

Zeker zal ik het bedrijf aan bevelen bij mijn Fam. En vrienden. N.v.t.
10

Review behulpzaam?
JA NEE

fantastische pasvorm!
25 februari 2014 om 17:19 Meldt als ongepast

Ga meteen naar beterlopenwinkel, ik weet nu wat ik al jaren heb gemist, schoenen die meteen lekker zitten, lopen en dat zonder pijnlijke voeten! Ook voor grote maten! en ze zien er sportief uit, in moderne kleuren.

Zou niet weten wat.
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

In deze winkel heeft men een goede kijk op de juiste pasvorm en word je uitstekend geadviseerd.
23 februari 2014 om 20:32 Meldt als ongepast

Je voeten moeten je een leven lang dragen. Je moet ze dus koesteren met goed schoeisel. Bij de Beterlopenwinkel krijg je zeer deskundig advies en helpen ze je de schoen te vinden die goed bij jouw voeten past. Hierbij wordt ook zeker rekening gehouden met leeftijd en uitstraling. Het comfort van de schoenen gaat niet ten koste van de modetrends. Met schoenen van de Beterlopenwinkel kun je altijd en overal voor de dag komen.
Ik was verrast door de enorme sortering en de geboden hulp.

Hier vind je altijd een passende schoen.
9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Er is in de winkel grote kennis van zaken, tot in details aan toe !
28 januari 2014 om 14:13 Meldt als ongepast

BETER LOPEN - {beterlopenwinkel} - is van levensbelang om op een zo goed en prettig mogelijke wijze te BLIJVEN voort bewegen in deze wereld, op deze aardbol. Om mee te doen....! Zelfstandig. Bij "George In de Maur Beterschoenenwinkel" in Groenekan, in het hart van Nederland, word je op vakkundige en vriendelijke manier geholpen
om goed te blijven voortgaan in het leven. Om goed "gedragen" te worden door middel van perfect schoeisel !


7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede hulp en advies, vriendelijke verkoopster!
26 januari 2014 om 13:18 Meldt als ongepast

Als je moeilijke voeten hebt of lastig kunt lopen, ga dan naar de beterlopen winkel voor goed advies en passende schoenen. Je loopt als een "kievit" weer weg!

Vriendelijke hulp, geen schoen is te veel. Een keer de voeten opmeten?
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Professioneel
22 januari 2014 om 12:11 Meldt als ongepast

Aardige verkoopster met veel geduld en verstand van zaken. Voldoende keus, ook in brede maten. Ik heb een brede voet en zocht hoge wandelschoenen, ben goed geslaagd.Het was druk in de zaak vanwege uitverkoop, toch werd voor iedere klant alle tijd genomen. En er is een klantentoilet aanwezig!

Klantvriendelijk , professioneel, veel keus voor elk soort voet.
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

vriendelijk en een goede voetbeoordeling
10 januari 2014 om 14:46 Meldt als ongepast

ga

Kan deze winkel van harte aanbevelen en zijn goed klantgericht

zie boven
8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

prettig bezoek
29 december 2013 om 15:47 Meldt als ongepast

de verkoopster wat wat we wilden hebben en speelde daar goed op in.

Leuk dat jullie uitverkoop hebben
8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Deskundig advies met een glimlach ongeacht hoeveel schoenen je past om het perfect paar te vinden
28 december 2013 om 19:52 Meldt als ongepast

Als je moeilijk voeten heb - in mijn geval klein maar breed met een lastige steunzool - ben je hier op het goed adres. Deskundig advies en praktische tips voor beter lopen gegeven op een vriendelijk en behulpzaam manier.

Ze hebben zoveel kennis in huis die garant staat voor perfect passend schoeisel