Logo van Beterlopenwinkel, Leiderdorp

Beterlopenwinkel

Splinterlaan 158
2352 SM , Leiderdorp
Tel: (071) 542 27 65

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,6 is gebaseerd op 514 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012 Best of 2011
ProVoet
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Beterlopenwinkel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Beterlopenwinkel

8,6
over 514 review(s)

Eerste indruk

8,2

507 pos / 7 neg

Service

9,0

512 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,5

511 pos / 3 neg
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

vriendelijk en een goede voetbeoordeling
10 januari 2014 om 14:46 Meldt als ongepast

ga

Kan deze winkel van harte aanbevelen en zijn goed klantgericht

Pluspunten: zie boven


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

prettig bezoek
29 december 2013 om 15:47 Meldt als ongepast

de verkoopster wat wat we wilden hebben en speelde daar goed op in.

Pluspunten: Leuk dat jullie uitverkoop hebben


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Deskundig advies met een glimlach ongeacht hoeveel schoenen je past om het perfect paar te vinden
28 december 2013 om 19:52 Meldt als ongepast

Als je moeilijk voeten heb - in mijn geval klein maar breed met een lastige steunzool - ben je hier op het goed adres. Deskundig advies en praktische tips voor beter lopen gegeven op een vriendelijk en behulpzaam manier.

Pluspunten: Ze hebben zoveel kennis in huis die garant staat voor perfect passend schoeisel


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Heerlijk grote maten, aardig personeel, auto voor de deur kwijt wat wil je nog meer.
28 december 2013 om 15:45 Meldt als ongepast

Net nieuwe schoenen gekocht .ze hadden grote maten voor smalle voeten, je kane r de automvoor de deur parkeren. Het personeel is hulpvaardig en kundig. Prima


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Ik ben erg blij met deze winkel omdat ik nu ook mooie schoenen/laarsen kan kopen. Ik heb maatje 35
20 december 2013 om 11:34 Meldt als ongepast

Dus zeker als u een moeilijk maat heeft- maar ook als u goed passende/lopende schoenen wilt- op pad naar de BeterLopenwinkel


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Fijn dat ik deze winkel heb gevonden, een hele verbetering om te lopen!
19 december 2013 om 17:21 Meldt als ongepast

Ik raad het iedereen aan, gaat daar kijken en kopen, goed advies en begeleiding tot aan podoloog en pedicure toe!


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Uitstekende persoonlijke benaderng, je voelt je echt klant.
18 december 2013 om 19:44 Meldt als ongepast

In andere winkels is het echt moeilijk om goede en mooie laarzen te vinden, die ook de juiste stevigheid bieden en lekker zitten, bij beterlopenwinkel is dat geen enkel probleem. Mijn laarsjes zijn modieus en zitten heerlijk.

Pluspunten: Persoonlijke benadering, goed advies, uitgebreide keus, modieuze schoenen.
Verbeterpunten: ruimere openingstijden, bv op de zondagmiddag.


7,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Een prettige winkel waar men alle tijd neemt om de juiste schoenen te zoeken
18 december 2013 om 14:05 Meldt als ongepast

Hier hebben ze voor iedere (moeilijke) voet de juiste schoen. En als je maat of kleur niet op voorraad is dan zorgen ze dat die er komt.


7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

De service is uitstekend. Het wachten wordt met succes beloond.
17 december 2013 om 16:47 Meldt als ongepast

Veel geduld hebben de medewerkers en de nodige vakkennis. Goede en vriendelijke sfeer

Pluspunten: Goede parkeergelegenheid. Goed bereikbaar.
Verbeterpunten: De winkel is wat rommelig, wat mij betreft juist een leuke sfeer geeft


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Verkopers die weten waar zij het over hebben
16 december 2013 om 23:11 Meldt als ongepast

Verkopers die weten waar zij het over hebben. ook voor mensen met probleem voeten die niet terecht kunnen bij de schoenenwinkel op de hoek.

Pluspunten: Verkopers die weten waar zij het over hebben