Logo van Beterlopenwinkel, Leiderdorp

Beterlopenwinkel

Splinterlaan 158
2352 SM , Leiderdorp
Tel: (071) 542 27 65

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,6 is gebaseerd op 528 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012
ProVoet
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Beterlopenwinkel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Beterlopenwinkel

8,6
over 528 review(s)

Eerste indruk

8,2

521 pos / 7 neg

Service

9,0

526 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,5

525 pos / 3 neg
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

De medewerksters nemen ruim de tijd om een juiste schoon samen voor je uit te kiezen.
02 april 2014 om 21:00 Meldt als ongepast

Goede en juiste voorlichting


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

het herhalen zeker waard
30 maart 2014 om 14:47 Meldt als ongepast

Ze laten je rustig eerst zelf even kijken en als je geholpen wil worden nemen ze alle tijd voor je.....meten je voeten eerst op voor je schoenen gaat passen..

Ik zou deze winkel aanbevelen, omdat we van binnenkomst tot koop zeer correct geholpen zijn!
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Voor het eerst weer een slippers aan deze zomer
29 maart 2014 om 10:03 Meldt als ongepast

Na 2jaar weer slippers met steunzool geweldig . Ik wist niet dat deze gemaakt werden.
Voor het eerst in deze winkel kom zeker terug

Ik ben geweldig geholpen ze hebben alle tijd ondanks de drukte.
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Deskundig,geduldig,komt met een nergens eerder verkregen top resultaat.
23 maart 2014 om 11:47 Meldt als ongepast

Deze deskundigheid nooit verwacht.Binnen de kostste keren recht op een prima schoen af gestevend.


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Een sandaal die echt past!
17 maart 2014 om 19:34 Meldt als ongepast

voor mijn bijzondere voeten heb ik nooit een passende sandaal gevonden, maar nu wel!
Ik ben onder de indruk van de deskundige verkoopster, die snel zag wat ik nodig had en vervolgens ook nog wat op voorraad had. Klasse!

Deskundige hulp, grote voorraad verschillende schoenen.
9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Ik ben geholpen door een deskundige, aardige e niet opdringerige dame.
17 maart 2014 om 13:47 Meldt als ongepast

Het bleek dat ik eerst weer een nieuwe steunzool moest laten maken. Een goede tip!


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Weer prettig en goed geholpen!
14 maart 2014 om 17:31 Meldt als ongepast

Als je prettig en vooral deskundig geholpen wil worden dan is deze winkel een aanrader.

Vakkennis, vriendelijk en geduld, maar vooral de vakkennis. Jammer dat je door drukte zo lang moet wachten, maar ook voor jou is er dan voldoende aandacht
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Beter Lopen Winkel: daar neemt men de tijd voor jou en geeft men deskundig advies
03 maart 2014 om 21:59 Meldt als ongepast

In mijn werk moet ik veel lopen. Al jaren koop ik mijn schoenen bij de Beter Lopen Winkel. Ze gaan lang mee, ontlasten mijn voeten. En mijn neemt alle tijd en geeft deskundig advies.


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede opgeleid personeel pluim
26 februari 2014 om 16:41 Meldt als ongepast

Ga op het advies af van diegene die je helpt met de schoenen zij weten waar ze het over hebben
Je voeten woorden opgemeten en je krijgt de juiste maat.

Zeker zal ik het bedrijf aan bevelen bij mijn Fam. En vrienden. N.v.t.
10

Review behulpzaam?
JA NEE

fantastische pasvorm!
25 februari 2014 om 17:19 Meldt als ongepast

Ga meteen naar beterlopenwinkel, ik weet nu wat ik al jaren heb gemist, schoenen die meteen lekker zitten, lopen en dat zonder pijnlijke voeten! Ook voor grote maten! en ze zien er sportief uit, in moderne kleuren.

Zou niet weten wat.