Logo van Beterlopenwinkel, Leiderdorp

Beterlopenwinkel

Splinterlaan 158
2352 SM , Leiderdorp
Tel: (071) 542 27 65

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,6 is gebaseerd op 565 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2014 Best of 2013
ProVoet
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Beterlopenwinkel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Beterlopenwinkel en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Beterlopenwinkel, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Beterlopenwinkel

8,6
over 565 review(s)

Eerste indruk

8,3

557 pos / 8 neg

Service

9,0

563 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,5

562 pos / 3 neg
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Heel fijne winkel met uitstekend personeel.
22 november 2014 om 17:09 Meldt als ongepast

Als je aangewezen bent op "goede" schoenen, is dit een ideale winkel. De keuze is heel behoorlijk (ik slaag altijd) en de service is fantastisch. De schoenen zijn ook heel modieus.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Prima service.
19 november 2014 om 16:28 Meldt als ongepast

Volop deskundige aandacht, hulp en geduld!


6,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Vriendelijk, nemen de tijd, gaan in overleg met collega
09 november 2014 om 11:47 Meldt als ongepast

Ze zijn vriendelijk, ze dringen je niets op en ik vond het onderling overleg heel goed overkomen.

Ze zijn professioneel. geen

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Beterlopenwinkel en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Beterlopenwinkel, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Prettig, rustig en goed gekwalificeerd personeel
05 november 2014 om 20:10 Meldt als ongepast

Verstand van pijnlijke voeten en goed advies

Als je last hebt van pijnlijke voeten , ga voor een goed advies.evt. Een podoloog

  Commentaar (1)


door W. van Dongen - 9 november 2014 om 18:09 Meldt als ongepast
Nemen alle tijd om de beste schoen te vinden.


7,7 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

Fantastisch fijne winkel met professionaal en aardig personeel dat alle tijd voor je neemt .
31 oktober 2014 om 13:45 Meldt als ongepast

Ik kom heel graag in deze winkel, een goede collectie van Think en Finmatic en super personeel!

Goede uitgebreide collectie Think! & Finmatic + alle aandacht & geduld om optimale schoen te vinden.
10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Geweldig geholpen met de juiste keus te maken ...
29 oktober 2014 om 12:13 Meldt als ongepast

Geweldig geholpen met de juiste keus te maken met goude schoenen
Ook geadviseerd om bij van zijp de schoen op te laten vullen ivm aangepaste zooltjes. Top!

  Commentaar (1)


door W. van Dongen - 9 november 2014 om 18:11 Meldt als ongepast
Estelle kan uitstekend inschatten welke schoem bij je past


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Prettige winkel!
25 oktober 2014 om 16:03 Meldt als ongepast

Daar ik zeer smalle voeten heb, kan ik meestal niet echt kiezen. Kom toch met schoenen thuis die goed zitten, en ik ze ook nog leuk vind.

Veel aandacht voor mensen met moeilijke voeten. geen idee.
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer deskundig geholpen door Karin, hier komen wij de volgende keer zeker weer terug.
25 oktober 2014 om 12:35 Meldt als ongepast

Gezien ik zeer moeilijke voeten heb, is een kundig advies bij het kopen van schoenen voor mij van groot belang.
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij de Beterlopenwinkel in Leiderdorp kwam, ik ben eigenlijk nog nooit zo goed geholpen in een schoenenzaak als daar.
De tijd die men voor mij uit trok heb ik ook nog nooit meegemaakt in een schoenenzaak.

vanwege de deskundigheid zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen.
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Fantasties gerichte en adequate services voor mensen met voet- en knieklachten.
15 oktober 2014 om 14:37 Meldt als ongepast

Wanneer je met voetproblemen geen goede schoenen weet te vinden, zoek de dichts bijzijnde beterlopenwinkel bij u in de buurt. Zij hebben de kennis en kunde om u de juiste schoenen te adviseren.

Zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Niet direct aan te geven.
7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Je gaat bezwaard de winkel in en komt er verlicht uit.
11 oktober 2014 om 16:50 Meldt als ongepast

Kwestie van er gewoon naar toe te gaan.

Never chance the winning team.