Logo van Beterlopenwinkel, Leiderdorp

Beterlopenwinkel

Splinterlaan 158
2352 SM , Leiderdorp
Tel: (071) 542 27 65

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,6 is gebaseerd op 572 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2014 Best of 2013
ProVoet
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Beterlopenwinkel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Beterlopenwinkel en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Beterlopenwinkel, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Beterlopenwinkel

8,6
over 572 review(s)

Eerste indruk

8,3

564 pos / 8 neg

Service

9,0

570 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,5

568 pos / 4 neg
7,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Voor iedereen
27 december 2014 om 22:45 Meldt als ongepast

Schoenen ook voor moeilijke voeten

Kwaliteit en service Ruimte in de winkel
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Kundig advies en goed schoenwerk.
27 december 2014 om 22:26 Meldt als ongepast

Heus , je hebt nog nooit zulke fijne schoenen gehad. Dat komt omdat ze met zorg aangemeten worden en het is goed materiaal met een goede pasvorm. Je loopt gegarandeerd op wolken.

Gewoon goed ! Onderdehand zoveelmogelijk opruimen.
6,0

Review behulpzaam?
JA NEE

goed geholpen! professionele staff.
27 december 2014 om 21:37 Meldt als ongepast

goed geholpen! professionele staff.


Stem en win prachtige prijzen! Stem op Beterlopenwinkel en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Beterlopenwinkel, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Eindeloos geduld om de klant met perfect zittende schoenen de deur uit te laten gaan.
27 december 2014 om 21:35 Meldt als ongepast

Personeel denkt heel goed mee en doet er alles aan om de perfect zittende schoenen voor je te vinden

Hoge mate van service, geduld en begrip !
9,3 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Uitstekende Samenwerking met de podoloog ernaast.
18 december 2014 om 20:32 Meldt als ongepast

Bij binnenkomst meteen aan een kopje koffie geholpen. Het beschrijven van "gelimiteerde fallux, smalle hiel" gaf de medewerkster meteen aan naar welke schoenen ze moest zoeken, waar uiteindelijk twee paar van overbleven.
Ik kwam zojuist bij de podoloog ernaast vandaan, alwaar ik steunzolen had besteld. Maar pas je die af op je huidige schoenen en koop je dan nieuwe schoenen, of koop je nieuwe schoenen waar je huidige steunzolen goed in passen, het is niet perfect.
Behalve als je dus met de medewerkster gewoon naar ernaast gaat, alwaar 3 experts samen besloten welk paar schoenen het beste zou zijn. Meteen erna kon mijn steunzolenbestelling worden aangepast op mijn nieuwe schoenen. Nu heb ik wél een perfect paar schoenen+steunzolen.

dat het 5 uur was deed niets af aan ieders behulpzaamheid

  Commentaar (1)


door Beterlopenwinkel - 8 januari 2015 om 10:27 Meldt als ongepast
Beste meneer Dirk, Wat een leuke review heeft u geschreven! Fijn dat u ons hebt willen beoordelen. Als dank hiervoor kunt u een paar gratis sokken van het merk Rohner bij ons komen ophalen. Met vriendelijke groet Team Beterlopenwinkel


9,0 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Professioneel en vriendelijk
26 november 2014 om 17:54 Meldt als ongepast

Het personeel is zeer vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd om je van deugdelijk advies te voorzien. Het feit dat de winkel samenwerkt met een podoloog en pedicure is een pluspunt; extra advies is altijd voorhanden. Het personeel heeft kennis van zaken. Het assortiment is ruim voldoende en bevat leuke vlotte keuzes

Parkeren voor de deur. Indien nodig advies van de podoloog e/o omtrent vergoeding zorgverzekering

  Commentaar (1)


door P.Slingerland - 2 december 2014 om 16:04 Meldt als ongepast
Ik sluit mij aan bij Christa


7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Prettige winkel met vakkundig personeel
24 november 2014 om 21:36 Meldt als ongepast

Ik ben al verschillende keren geslaagd voor schoenen in Leiderdorp, het personeel doet zijn uiterste best om een geschikte schoen te vinden en dringt nooit iets op.

Omdat het zo prettig is als personeel goed advies geeft.
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Heel fijne winkel met uitstekend personeel.
22 november 2014 om 17:09 Meldt als ongepast

Als je aangewezen bent op "goede" schoenen, is dit een ideale winkel. De keuze is heel behoorlijk (ik slaag altijd) en de service is fantastisch. De schoenen zijn ook heel modieus.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Prima service.
19 november 2014 om 16:28 Meldt als ongepast

Volop deskundige aandacht, hulp en geduld!


6,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Vriendelijk, nemen de tijd, gaan in overleg met collega
09 november 2014 om 11:47 Meldt als ongepast

Ze zijn vriendelijk, ze dringen je niets op en ik vond het onderling overleg heel goed overkomen.

Ze zijn professioneel. geen